Facebook

Social Addict

A social media a munkám, ez a blog pedig a hobbim.

Címkék

Titkos táblákkal csábítja a márkákat a Pinterest

2012.11.11. 10:19 ninetke

A Pinterest megjelenését követően hihetetlen sebességgel vált egyre népszerűbbé az internetezők körében, és azóta sem lassul, sőt még most is többen építik be weboldalukba a Pin it gombot, mint a Like-ot.

Két hónap hanyagolás után tegnap visszatértem a Pinterestre, ahol újdonságként néhány titkos tábla fogadott. Ezeknek a lényege, hogy csak a létrehozója, illetve meghívott emberek láthatják. Hazánkban nem jellemző, de a tengerentúlon a márkák felismerték a Pinterestben rejlő lehetőségeket, nyereményjátékokat és versenyeket szerveznek oda, így növelve tovább tábláik látogatottságát. Hogy viszonozza mindezt a Pinterest?

Néhány nappal ezelőtt bemutatta a titkos táblákat, amely igazán márkabarát kezdeményezésnek nevezhető. Ez ugyanis lehetővé teszi, hogy a márkák leleplezés előtt szépen kidolgozzák, tökéletesítsék tábláikat. Így módosítható a pinek URL címe, ami visszavezeti a felhasználókat a márka weboldalára. Apróságnak tűnik, de mégis nagyon fontos lépés a Pinterest életében.

pinterest01.png

Amellett sem mehetek el szó nélkül, hogy a személyes felhasználók számára is elég csábító lehet a titkos tábla, így ugyanis bennfentes kis társaságokat alakíthatnak ki barátaikkal. Ez persze nem lehet célja a Pinterestnek, hiszen nem segíti elő a virális terjedést, de növelheti az oldalon eltöltött időt és aktivitást. 

A bejegyzés trackback címe:

https://socialaddict.blog.hu/api/trackback/id/tr354901505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása