Facebook

Social Addict

A social media a munkám, ez a blog pedig a hobbim.

Címkék

Hangokkal idegesít majd a Facebook?

2012.11.11. 09:31 ninetke

Nem elég, hogy a felhasználók hamarosan már engedélyezhetik, hogy az oldalak összes tevékenységéről értesítést kapjanak (ami szerintem rémesen megterhelő lehet már 3 oldal után is), de állítólag hangjelzést is küld majd a Facebook. 

Az értesítések küldése természetesen szükséges, hiszen ezáltal térnek vissza újra és újra a felhasználók a felületre, akár naponta többször. Úgy tűnik azonban, hogy a Facebooknak ennyi nem elég, és bekeményít, már teszteli a hang-értesítést. 

Ez a hang olyan, mint a régi Skype jelzés volt, amikor új üzenet érkezett. A Facebook még nem erősítette meg, hogy átment-e a teszten, de elég valószínű... Ezzel azonban sokak szerint túl messzire megy a közösségi oldal. Valljuk be, ez egy felesleges, ám annál erőszakosabb lépésnek tűnik. 

Nyilván ki lehet majd kapcsolni a hangfunkciót, bár én például néma állapotban használom a gépemet, éppen azért, hogy mindenféle ehhez hasonlóan idegesítő hangot megszüntessek. 

Ti mit szólnátok hozzá?

A bejegyzés trackback címe:

https://socialaddict.blog.hu/api/trackback/id/tr494901470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása